Stane Habinc

ACRYFORM – vaš dolgoročni 360° partner

Po več kot 40 letih nenehnega truda, predanosti, investicij in razvoja je Acryform v samem vrhu vodilnih evropskih znamk v panogi predelave materialov za termoformiranje.

S poudarkom na družinskem ozadju in nadvse profesionalnimi vrednotami smo vzpostavili skupino podjetij, ki je usmerjena v zadovoljevanje potreb trga, hkrati pa tudi sistem, ki je povsem fleksibilen in ki omogoča 360° podporo za tako rekoč vsak nov izziv, s katerim se soočajo naši naročniki.

Z lastnim laboratorijem in orodjarno, visoko kvalificirano ekipo inženirjev in najnovejšo proizvodno linijo, lahko zagotovimo rešitve na ključ tudi najzahtevnejšim strankam v najvišjih segmentih industrije.

Da bi lahko k napredku pomagali vam, naročnikom, se moramo tudi sami nenehno izpopolnjevati. V Acryformu smo ta izziv za prihodnost sprejeli. Veselimo se, da bomo svojo energijo delili z vami!

Stane Habinc, generalni direktor

GLOBAL_PARTNER


SKUPINA G4 GROUP

Acryform je del skupine G4 Group, tudi G4ROUP, ki je v lasti družine Gregorčič. Vsa podjetja v skupini vodi Franc Gregorčič st. s svojimi sinovi. Acryform pa vodi Stane Habinc.

Skupina na letni osnovi nenehno raste. Z novimi strateškimi prevzemi je v zadnjih letih postala ena vodilnih svetovnih skupin na področju oblikovanja in termoformiranja različnih plastičnih materialov.

img-01
img-02