Okna

V industriji počitniških vozil smo zares doma. Že pred desetletji smo namreč sklenili partnerstva z nekaterimi najuspešnejšimi podjetji v tej panogi. Najpomembnejše pri tem pa je, da ta partnerstva še vedno trajajo, kar kaže, da je bil Plastoform v tem času zanesljiv, inovativen in nadvse prilagodljiv poslovni partner. Pokazalo se je, da naši izdelki niso le odlično zasnovani, temveč tudi nadvse vzdržljivi in trpežni.

RM 14

Z izjemno gladkimi prehodi smo ustvarili občutek popolne povezanosti oken s stenami, zaradi nove sestave tečajev s plastičnimi zaključki pa imajo okna pri manjših kotnih radijih kompaktnejši videz.


RM 14
360° POGLED
Zoom icon

RM R75

Ploska ali ravna okna so v zadnjih nekaj letih postala zelo priljubljena. Eno prvih tovrstnih oken na trgu je bil model RM. Okno smo oblikovali tako, da smo zunanjo površino premaknili bližje vozilu ter s tem počitniškim vozilom nadeli bolj avtomobilističen videz.


RM R75
360° POGLED
Zoom icon

RM R90

V tem modelu so združene vse prednosti dvojno oblikovanih oken, ki smo jih nadgradili s čistimi linijami in ostrimi prehodi. Gre za zasnovo, ki je vedno v modi in ki vas v trenutku prevzame s svojim videzom.


RM R90
360° POGLED
Zoom icon

GD

Gre za okna najvišjega razreda, pri katerih so upoštevani vsi najnovejši trendi ploskega dizajna, dodali pa smo jim še zaokroženo obliko, zaradi katere se vidno razlikujejo od drugih oken.


GD
360° POGLED
Zoom icon

RM 14 ECO

Ključni dejavnik pri razvoju okna RM 14 ECO je bilo iskanje optimalnega razmerja med ceno enojno oblikovanih oken s karseda ploskim videzom. Okno je edinstveno zaradi svoje zaobljene oblike, ki mu daje vrhunski videz.


RM 14 ECO
360° POGLED
Zoom icon

RM ECO

S pomočjo tanjšega tečaja nismo le zmanjšali teže okna; bližje vozilu smo premaknili tudi zunanjo površino, z dodatnimi izboljšavami pa skrajšali čas, potreben za namestitev.


RM ECO
360° POGLED
Zoom icon

GD ECO

Privlačen dizajn, s katerim sledimo najnovejšim zahtevam trga, ima zaobljene stranice in precej plosko zunanjo površino. Ne glede na to, da je bil vidik stroškov izdelave eden ključnih pri razvoju izdelka, ima le-ta vseeno pridih prestiža.


GD ECO
360° POGLED
Zoom icon

AM

Posebno zasnovan tečaj je skrit za akrilom, s čimer je poskrbljeno za estetsko dovršen videz. Na voljo je širok nabor standardnih dimenzij ter različnih barv tiska in akrila, zato so ta okna brezčasna.


AM
360° POGLED
Zoom icon

TM

Okna brezčasne oblike so izdelana z aluminijastimi tečaji in na voljo s širokim naborom dimenzij, tako da jih lahko popolnoma prilagodite končni podobi prikolice ali avtodoma.


TM
360° POGLED
Zoom icon

TA

Ta okna izstopajo zaradi večjih kotnih radijev.  Gre za nepozabno zasnovo, ki je vedno v modi.


TA
360° POGLED
Zoom icon

VAN 15

Zunanjo površino teh oken smo približali vozilu, s čimer smo ustvarili bolj ploski videz ter bolj gladke prehode med stenami in okni. Z novo razvitim gumijastim profilom so izboljšane tudi izolativne značilnosti teh oken.


VAN 15
360° POGLED
Zoom icon

VAN

Ta popolna rešitev za parabolične stene vozila omogoča uporabo oken enakih zunanjih dimenzij na različnih stenskih odprtinah.


VAN
360° POGLED
Zoom icon
Okna_Intro_1